Tudnátok segíteni a rendszeremet helyrehozni?
Sziasztok.
A problémám az,hogy szerintem 2x van fent a Windowsom.
Múltkor néztem duplikált fájlokat a gépen (duplikált képeket töröltem) nah és kidobott rengeteg rendszerfájlt ami 2x van meg. Illetve megnéztem azt a partíciót ahova fel van rakva a windows és gyanús módon 57 gb-t foglal,és szerintem nincs ekkora a windows.
Hogyan tudnám megnézni ezt? Vagy amiket láttam duplikálva az csak valami biztonsági mentés vagy ilyesmi volt?
Nem 2 windows indul egyszerre,hanem olyan mintha nem lett volna rendesen leformázva a vinyó és egyes dolgok 2x annak meg. (jó néhány 100-1000 rendszerfile)
Hogy tudnám megnézni,hogy ez biztos hogy így van-e,és nem csak 1 programot pl duplán raktam fel vagy valami?
Illetve hogyan tudnám eredményesen kitakarítani a registry filékat, egyéb windows szemeteket? Ccleanert használom,újra húzni meg nem akarom.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Pont, hogy ezt akarom elkerülni. Most frissítettem Win10-re 1 hete.
Illetve semmi különösebb probléma nincs,szépen gyorsan indul a windows. Csak furcsáltam,hogy a program kidobott nehány 100-1000 duplikált fájlt,amit rendszerfájlnak néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!