Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért változik a méret?

Miért változik a méret?

Figyelt kérdés
Amikor lekapcsolom a gépet és újra beinditom akkor halványak a betük, egyes helyeken kicsik az irások, neten minden nagyobb és halványabb... Amikor restartolom akkor visszaáll rendesre... De ahogy shut downolom és utána újra beinditom megint elálitódnak...

2016. márc. 21. 21:33
1 2
 11/13 axonbite ***** válasza:
én néztem az asus support oldalt nincs is ehhez a típushoz win10 driver ez lehet a gond
2016. márc. 22. 12:38
 12/13 axonbite ***** válasza:
windows 8 x64, 8.1 x64 és windows 7 x64 driverek vannak
2016. márc. 22. 12:39
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát a gond ott van, h az asusnak nincsenek driverjei win10re, de nem is nagy gond mert lényegében minden megy win8as driverrel... hisz a win 10 és a win 8 nagyon keveset külömbözik egymástól... Na de a probléma ott van, h nekem a képernyővel van a gond... Aminek nem igazán van köze az asus driverjeihez, hanem az nvidiához, és az nvidiának van a gtx660m-hez win10es driverje szóval... Na de végülis valahogy megoldottam, h legyen nekem is jó és a gép se állitson mindent át. Meg kel szokjam, h minden olyan kicsi, de ez van :P
2016. márc. 24. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!