Windows 7 üresjáratban rengeteg RAMot eszik. Megoldás?
4GB ramom van üresjáratban a 4 giga ramból 2,40-3 Gb között használja, a Processzorom pedig 40% alá nem megy le, és ez nagyon zavaró.
kép: [link]
Milyen üresjáratban?
Ott fut egy rakat opera.exe...
A virtuális memória mennyire van állítva?
Kérlek szépen a virtuális memória 3567 MB (ha jól tudom akkor a lapozófájlokat kell néznem, igaz?)
Azt a sok opera.exe-t az Opera megnyitása okozza(a Google Chrome-nál is előhozza őket),de ha nincs megnyitva akkor is fennáll a probléma.
Szia.
Nekem is volt ilyen jellegű problémám Windows 7 esetén akkor amikor újra telepítettem. A feladatkezelő -> összes folyamat megjelenítése módban az svchost, és trustedinstaller kergetőzött. Ezek a windows update folyamatai miatt ilyen magasak. Sajna meg kell várni míg lefutnak. Ez processzor függő dolog. Jobb procin 2-3 óra gyengébb fajtán két nap is lehet. Ja, és ha újraindítod kezdi előröl, így érdemes megvárni míg végez...
Vagy keresel egy olyan telepítő lemezt amiben integrálva vannak a legfrissebb javítócsomagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!