Ha egy kepet lekicsinyitve szeretnek nyomtatni akkor a minosege romlani fog?
Figyelt kérdés
Megszerkesztettem (photoscapel) az alap mereteivel a kepet (12.5x5.9) , de ugy a mentesnel elhomalyosodott az egesz, ezert megnoveltem mindent ketszeres nagyitasura (25x11.8) es igy nem homalyos. Ezt szeretnem majd visszakicsinyiteni nyomtataskor az eredetire. Fekete feher montazst csinaltam es nem rossz minosegu kepekbol. Az lenne a kerdesem, hogy visszakicsitve homalyos lesz-e?2016. márc. 20. 14:22
1/5 anonim válasza:
már eleve a felnagyítással rontottad a minőségét.
2/5 A kérdező kommentje:
Az alapot nagyitottam meg, es arra szerkesztettem ra a kepeket, amik alapbol nagyobbak mint a hatter volt. Lehet igazad van, nem ertek annyira hozza, de nekem nem tunik rosszabb minosegunek.
2016. márc. 20. 14:32
3/5 anonim válasza:
Ha újrakezdted a munkát kétszeres felbontáson és arra szúrtad be a képeket, nem rontottál a minőségen.
A nagyítás jár minőségromlással és homályosodással, a kicsinyítés során inkább kontrasztosabb lesz a kép, mert összesűríted a meglévő képpontokat. Nem kellene rosszabbnak lennie.
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom :)
2016. márc. 20. 17:04
5/5 tabaki válasza:
Arra figyelj, hogy kicsinyítéskor ne a képpontok számát csökkentsd, hanem a képpontsűrűséget növeld, akkor nem vesztesz az információból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!