Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom átkonvertálni...

Hogyan tudom átkonvertálni ezt a video formátumot?

Figyelt kérdés
Egy cd-re ki van írva egy film, amelyet szeretnék pendrive-on másokkal megosztani, de a cd-n olyan fájl formátumba van a film, amit csak a VLC játszik le. Ezt szeretném valamilyen olyan formátumra konvertálni, amelyet bármelyik lejátszó képes elindítani. Ilyen Formátumok vannak a CD-n: BUP, IFO, VOB (ez maga a film)

2016. márc. 19. 10:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Formatfactory t hasznaltam regen mp4 re konvertalashoz de van egy csomo amibol lehet konvertalni
2016. márc. 19. 10:04
 2/3 Lajos54 ***** válasza:

Akkor az a lemez nem CD, hanem DVD! A szabvány DVD-n vannak ilyen nevű fájlok. Az asztali lejátszók ezt garantáltan ismerik. Az, hogy történetesen a VLC is le tudja játszani, még nem jelent semmit, ezenkívűl még sok program képes rá.

Több programmal is át lehet konvertáltatni a lemez tartalmát, ezt hívják "grabbelés"-nek. Utána a kiválasztott formátumban egy egyszerű videofájl lesz belőle, amit elméletileg bármi le tud játszani, de érdekes módon pont az asztali lejátszók között lehet több olyan, ami nem.

A lényeg az, hogy meg kell nézni, melyik lejátszó (program vagy gép) milyen formátumot ismer, és olyat kell választani.

2016. márc. 19. 12:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Valóban elírtam, nem CD-ről van szó hanem DVD-ről. Tudom, hogy többféle lejátszó felismeri, de egyből szinte egyik se, tulajdonságokba be kell állítani az alapértelmezettnek valami lejátszót valami olyat ami nem windows media center. És azoknak akiknek továbbítanám ezt a felvételt, maximum csak a win media center van fent és nem tudnák megoldani, ezért fogom majd átkonvertálni.
2016. márc. 20. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!