Valaki ismeri az mpeg2 ts video formátumot? Tudná esetleg mivel lehet lejátszani, és milyen programmal lehetne átkonvertálni mondjuk aviba, vagy más formátumba?
Tényleg dili ez a sokféle videó formátum.
Ha ezekkel nem sikerül jól konvertálni, üsd be gugli keresőbe, hogy videó konverter, erre elég sok találat jön, próbálgass ezek közül, hátha van ami beválik. Mindenesetre, ha van ilyen, én is kíváncsi lennék rá. Szóval kísérletezni kell.
Érdekesség, hogy a ts fájlos pendrájvot tabletra dugva, az tökéletesen lejátssza a rögzített tévéműsort.
Midazonáltal jó lenne, ha vágni tudnánk a videót, a reklámok miatt.
Sajnos konkrét tapasztalatom videó konvertálásában nincs, amit én szoktam csinálni az, hogy a Set Top Box által TS formában - a földfelszíni digitális tévéadást - rögzítve, abból a hangot veszem le a MédiaCoder vagy a Format Factory segítségével.
Ha lesz egy kis időm, kíváncsiságból majd próbálkozom videót átalakítani, és ha eredményes, akkor írok ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!