Miért melegszik ennyire a laptopom?
Figyelt kérdés
nemrég feltettem ezt a kérdést de nem kaptam megfelelő választ.
tehát. le lett öntve vízzel. nem volt bekapcsolva. az lcd beázott de kiszáradt és nem látszik rajta már semmi de azóta nagyon melegszik. 10 perc után elkezd a venti forogni mint a marha de volt hogy már nagyon forró lett és inkább kikapcsoltam. a leöntés miatt nem kapcsoltam be 1 hétig szóval gondolom nem zárlatos.
2016. márc. 19. 08:56
1/2 CspCsj válasza:
Nem biztos, hogy a két "hiba" összefügg.
Mikor lett kitakarítva utoljára a ventilátor/hűtőborda környéke? Ha eltömődött, akkor alig érezni a légáramlást.
2/2 anonim válasza:
Az előtt nem melegedett, hogy le lett öntve? Ahogy az előttem lévő is írta, nem biztos, hogy összefügg a kettő. Nekem is elkezdett nagyon melegedni. Szétszedtem és kitisztítttam a prci hűtőt. Tele volt kosszal meg porcicával, azóta nem melegszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!