Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Új telefont szeretnék venni,...

Új telefont szeretnék venni, mert az előző elromlott. Melyiket válassszam?

Figyelt kérdés

Két telefont néztem ki magamnak.

Sony Xperia z5

Htc M9+

Választásom fő célja az ujjlenyomat olvasó , 3Gb RAM és 32Gb ROM, de ez még bővíthető legyen.

A két telefon közel azonos, de nem tudok választani a kettő közül.

Melyiknek milyen előnye lehet? Melyiket éri meg jobban választani? Mindkét telefon 150ezer körül mozog.

#telefon #Sony #htcm9+
2016. márc. 18. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Oneplus 2 a legjobb ennyiért.

[link]

Jellemzői:Jó anyaghasználat,softwareileg tökéletes,normális Support és garancia,ár/érték arány bajnok,Flagship.

2016. márc. 18. 15:52
 2/5 anonim ***** válasza:
A HTC M9+ról annyit hogy a HTC névért ne fizess annyi pénzt,ugyan ezzel a SoC-kal ott van jóval olcsóbban a Xiaomi Redmi Note 3.
2016. márc. 18. 15:53
 3/5 A kérdező kommentje:

A oneplus 2-őt én is néztem, de két problémám van vele. kicsit nagy és nem bővithető a memóriája, bár az 64gigás a többi 32höz képest.

Mennyire lehet nagy ez a késszülék?

2016. márc. 18. 16:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Itt a mérete ezekhez képest:

[link]

A HTC-nél nem sokkal nagyobb.

2016. márc. 18. 16:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, amit küldtél nagyon jó. Látni, hogy melyik mekkora, és nem sok különbség van. A Htc-ben igazad van, tényleg. És mivel van a kettő között árban azért kb egy 20ezres különbség, lehet a oneplus 2 lesz a választás
2016. márc. 18. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!