Magától leszedett appok. Vírus? A playem elromlott!
Figyelt kérdés
" Nem sikerült biztonságos kapcsolatot találni" ezt írta ki a Playem. Nagyon nem foglalkoztam vele, gondoltam töltök le játékot máshonnan. Ezt is tettem, de azóta EDDIG magától leszedett 32 db applikációt magától! Hogyha bekapcsolom tudjátok a Samsung logó eredetileg egy kisebb időn keresztül tölt, na és az is fagy!(egyébként S4 minim van, de ez mellék infó) Ez egy vírus lehet véleményem szerint veletek nem történt hasonló? Mit tegyek? Arra gondoltam, hogy úgy elinditom a telefon, hogy biztonságos mód biztos tudjátok ott applikációk nélkül elindul a telefon de nem sikerült sehogyse. Próbáltam gyári beállításokat visszaállítani, de semmi. Próbáltam odin módot telepíteni (Új RAMok), de nem használt semmit. Köszönöm, hogy elolvastátok legalább :)#hesteghelpmíí #Odinmode #Rosszplayáruház #Androidvírus
2016. jan. 27. 22:57
1/1 anonim válasza:
Az új rom felrakása biztos megoldás,csak jól válassz!Mellesleg vannak olyan romok(pl.CyanogenMod),amik nem támogatják a GAppokat,amiket flasheléssel tudsz felrakni egy custom recoveryben,de ezeket is úgy válaszd ki,hogy kompatibilis legyen a telóddal!Én az aroma típusú GApp csomagot ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!