Tört Windows7-re telepíteném a Windows 10-et és lefagy 20%-nál, valaki tud ebbe segíteni?
Az van,hogy Tört Win7-em van,aktiválva lett még régen mikor felraktam a gépre DAZ loaderrel.
Elkezdem telepíteni pendrive-ről és a telepítés közbe 20%-ál lefagy és azt írja ki,hogy a Windows 10 telepítése megszakadt.Ezzel kapcsolatba szeretnélek titeket megkérdezni,hogy ilyenkor mit tudok kezdeni ezzel?A válaszokat előre is köszi.
Két tipp:
-mert tört
-alaplapod vagy valami más alkatrész nem kompatibilis win10-el. Alkatrészeidet (főleg alaplap) nézd meg hogy kompatibilis-e. Ha nem akkor nem garantált hogy menni fog. Sőt nem hiszem.
Ja és minek az neked? :)
Nekem volt de elég fos. A kedvenc játékaim win10en:
-wot: nincs hang
-AoM: nem indul
-csgo: fele annyi fps
-dota2: nincs hang
Amíg ennyire nagyon kezdetleges, nem javaslom hogy frissíts. Én visszatettem a hetest, eddig ez a legjobb. Mindennel kompatibilis, nem figyel meg, nem kötekedik bele a hardverba (az ssdmet se ismerte fel:/ ;970es vidikarira rámondja hogy elavult meg stb. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!