Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Jót tenne a gépemnek, ha...

Jót tenne a gépemnek, ha ebben az évben harmadszorra telepíteném újra?

Figyelt kérdés
Amikor a gépemet megkaptam, win7 volt rajta, én meg frissítettem win 8.1 re. a 8.1 et nagyon szeretem, és most kijött a win10, amire mindenki azt mondja hogy nagyon jó meg minden. szerintetek megérné frissíteni?

2015. nov. 25. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Tökmindegy hányszor telepíted újra, nem különbözik egy Windows telepítés sem egyéb más program telepítésétől. A windows 10-ről annyit hogy van akinél simán megy, van akinél hibákkal. Gépfüggő.
2015. nov. 25. 16:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is erre voltam kíváncsi, hogy milyen esetben és milyen hibái lehetnek a gyerekkora miatt.
2015. nov. 25. 16:30
 3/4 Német_Tibor ***** válasza:
Annyiszor telepíted újra, amennyiszer akarod, meg amennyi türelmed van. Nem lesz baja.
2015. nov. 25. 18:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Kivéve ha ssd.

Ssd esetén az írást minimumra kell csökkenteni. Az újraírhatás száma kötött. Ezen túllépve lelassul, tönkremegy stb. És egy formázás eg teljes kapacitásnyi "kopás". Ha elsődlegesed is hdd (vagy nincs is masodlagos) akkor viszont mint tobbiek irtak lehet szabadon, barmennyiszer

2016. márc. 17. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!