Ki a kedvenc vidósod?
Nekem nincs kedvencem, de van akinek van több jó videója is, míg másnak meg egy sem. Ha nevet kell mondanom, akkor talán Szirmai úr és az Ő filmkritikus csatornája nem rossz...van keresnivalója a YouTube-on és van mögötte némi szürkeállomány is. A játékos csatornákat nem szeretem, ha valami érdekel, akkor játszok vele inkább saját magam és nem érdekel, hogy ki hogyan vihog meg produkálja magát játék közben. Például pont Bturbo tök elviselhetetlen számomra (pedig éppen csak megnéztem egy-két fél videót, hogy ki is Ő), irritáló személy. A nézői rétegének velejét valószínűleg 10-15 éves korosztály adja ki. Sértődés ne essék, de ez az a színvonal. A hasonszőrű barátai is mind mehetnek a levesbe. Talán a The VR kiemelkedik picit tartalomban és minőségben (de nem mindig). LinustechTips szintén elfogadható szakmai oldal, bár ritkán látok ott olyat, amit már előtte nem tudtam meg meg a jobb minőségű hazai cikkekből és fórumokon.
Én a YouTube-ra vagy témára keresni járok vagy unalomból eltévedni rajta. Gyakorlatilag nem követek senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!