Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Pár kérdés a GTA sorozatból?!...

Pár kérdés a GTA sorozatból?! (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Várjátok a kövi Grand Theft Auto epizódot, azon kívül, hogy még elvagytok az eddig megjelentekkel? Én már várom, de még az 5, sőt még a VC, SA is tökéletes. Mi a véleményetek a sorozatról? Hány részt vittetek végig? Melyik volt a kedvencetek? Legnehezebb küldi (SZERINTED)? Kedvenc járműved? Kedvenc főszereplőd? Nekem a kedvenc kocsim a GTA 5-ből Franklin-é, a kedvenc főszereplőm Franklin. Köszi, hogy elolvastad! Várom válaszaitokat!

2015. szept. 14. 20:40
 1/7 anonim ***** válasza:
GTA1 volt a legjobb. A mostaniak se rosszak, de más a hangulatuk.
2015. szept. 14. 20:45
 2/7 anonim ***** válasza:

-A következő GTA-t úgy őszintén nem várom, mert jelenleg nincs olyan eszközöm amin normálisan futna majd.

-Nagy rajongója vagyok a sorozatnak, a GTA San Andreasért teljesen meg voltam veszve annó. GTA 1,2, 4, China Town Wars kivételével minden végig vittem. Nincs legnehezebb küldi számomra. Persze voltak olyanok amikkel első próbálkozásra sokat szoptam. Kedvenc jármű, kedvenc főszereplő, ilyenek nem igazán vannak. Mindegyiket egészébe szeretem.

2015. szept. 14. 20:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Gta 3 mal kezdtem, ekkor kb 8 éves lehettem szóval emiatt minél régebbi egy GTA rész nekem annál nehezebb volt gyerekként. Ami így emlékezetből rohadt nehéz volt az a GTA SA mikor az autóval kell zenére ugrálni jobbra balra. Az úgy sikerült, hogy átállítottam a nyilakra az autó ugrálást így sikerült. Ami nehéz volt még mikor a GTA SA ban a vonat után kellett cross motorral menni és lőni a vonaton az embereket. A vice cityben a kis távirányítós helikopterrel a bombákat lerakni a házban, rohadt nehéz volt, abba sokszor beletört a bicskám, de pl most 20 évesen majdnem elsőre meglett, de 2. simán sikerült. A GTA IV ben a leges legutolsó küldetés, mikor egy helikopterre kel felmászni a space gombot sokszor nyomogatva, ott majd ketté vertem az asztalt úgy próbáltam de soha az életben nem sikerült felmászni, majd megőrültem. A GTA San andreas autós iskolás részénél, mikor körbe körbe kell autózni bóják között bója érintése nélkül az rohadt nehéz volt.

Én mindet imádtam, sajnos a 3 mal nem sokat játszottam, mert mint mondtam még gyerek voltam és béna, de ott is rengeteget autóztam, pár kódot most is tudok

A vice cityvel már rengeteget játszottam, nagyon imádtam. Imádtam autókázni a strandon vagy tankkal széjjellőni mindent. Mindig el akartam érni a max körözést, mikor már 1 csillag hiányzott, előkerestem a kódos füzetet amit testvérem középiskolában másolt le valakiről, és megkértem anyumat segítsen már kiolvasni a +1 körözési csillag kódot, hogy végre a katonaság jöjjön rám :D

San andreassal játszottam valószínű a legtöbbet, az első GTA amit végigvittem. Imádtam repülni, minél nagyobb a repülő annál jobb. Próbáltam minél extrémebb helyeken leszállni, nagyon ment a repülés. Rájöttem egy trükkre amivel vonattal át lehet menni a lezárt határon. Ha elég gyorsan megyünk és még nem siklik ki a vonat a hosszú alagútba a vasútállomás után akkor nem tud elég hamar lelassítani az útlezárás és szépen átmegy rajta a vonat és akkor ismét lehet tovább menni persze 5 csillagos körözés mellett. A SAMP azaz a multiplayer részét viszonylag későn fedeztem fel és imádtam, akkor még nem volt szétmodolva, mindenféle munka meg ilyenekkel, csak autózgatás ugratás versenyek, de rohadt jó volt.

Mikor 2009 ben meglett az új gépem, a legelső játék a GTA 4 volt amit elindítottam, nagyon imádtam ezzel is rengeteget jásztottam, órákon át el tudtam autózni, annyira jók voltak a járművek. Itt is rájöttem egy trükkre, ha tropára megy egy kocsi és Niko próbálja beindítani, hogy common start, please staaart. Akkor csak elő kell venni a telefont és felhívni egy akármilyen számot akár 1234 et és amint elkezd tárcsázni a kocsi azonnal beindul.

A GTA V is lehengerelt, elképesztő jó játék, sajnos nagyon keveset játszottam vele, valahogy nem volt hozzá kedvem, aztán a gépem is szar lett és így teljesen elfelejtődött egy időre. Persze fogok én még vele játszani mert méltó a régi nagy GTAk hoz, és fergeteges vele játszani.

Kedvenc jármű

Vice cityben: a lambhorghini szerű fullos sporotautó, a homokfutó és a tank

San andreas: A hatalmas repülők, meg úgy minden repülő, a gyors kocsit és a mountain bike, vonat

GTA 4: Porsche 911 szerű autó amit mindig csalással beadtam, Hummer szerű autó ami szinte már már tank,

GTA 5: Kb minden autó mert szuper a tuning benne

Kedvenc főszereplő: Tony a vice cityből, Trevor és Michael az 5 ből.

Bocsi kérdező de én pl Franklint nagyon nagyon nagyon utálom, nem vagyok rasszista de annyira idegesít a szlengje, és a stílusa. Sőval nekem ő a top legrosszabb.

2015. szept. 14. 21:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Még bőven ráér a következő rész. Mindegyik résszel játszottam, a kiegészítőket is beleértve, kicsit hullámzónak találom a minőséget. A San Andreas nekem nagy visszaesés volt, a IV sokkal jobban tetszett. A Vice City és az V tetszik a legjobban. Szerintem ezekben találták el leginkább a hangulatot. Végig a III-at, Vice City-t, IV-et és V-öt játszottam. A legnehezebb küldetésnek a GTA III-as Big'N'Veiny-t találtam. A kedvenc autóm a GTA III-ból és Vice Cityből a Patriot, a GTA IV-ben a Contender, a GTA V-ben pedig a Tailgater (Michael autója). Mindegyik gyors és massziv. A kedvenc főszereplőm Michael és Tommy, különbséget nem nagyon tennék, alapjaiban hasonló típusú olasz bűnözők.
2015. szept. 14. 21:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Szerintem a GTA 5 története elég nagy hangsúlyt fektet Franklin-re. [SPOJLER] Az utolsó küldetésben is Frankil dönti el, vagyis a játékos, de Franklin szerepében, hogy Trevor-t vagy Michael-t öli meg, vagy egyiket sem. Én nem öltem meg senkit sem. [SOPJLER VÉGE] Szóval nekem Franklin a kedvencem és a kocsija. Franklin kocsiját lehet az utcán is találni vagyis Bravado Buffalo. De azt vettem észre, hogy azok, és Franklin-é nem egyformák (tuning nélkül). Szerintetek is? Meg neki vannak a menő ruhái, és lehet azért mert fiatal vagyok, de Franklin életével tudtam a legjobban azonusulni. Persze Michael és Trevor saját története is király, de Frankil gettós múltja, aztán ahogy egyre feljebb emelkedig! Szerintem a 3 főhős saját történetei is elmennének egy-egy GTA-nak. Nekem 2 hét volt végigjátszani, Xbox 360-on. Mindhárom főhős kocsiját maxra kituningoltam. Trevor-é terepre tökéletes, Michael-é nem annyira gyors de elég jó, Franklin-é meg nagyon gyors! Persze elhiszem, hogy valakinek nem jött be Franklin, még ha nem is rasszista. Valakinek meg Trevor a stílusa miatt, vagy Michael nem jön be. Ez nem gond, köszi a válaszokat!
2015. szept. 15. 15:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja és nem is kell minden évben új GTA-t kiadni... mint az Assassin's Creed sorozat... minden évben új! De minek? Egyre romlik a minőség és a végén egy rakat sz@r.. vagy már most az... A GTA-k sűrűbben jönnek ki de az 5 többet ér mint az egész AC sorozat! Viszont a Watch Dogs elég jó :D meg a South Park játék :)
2015. szept. 15. 16:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Bejött Franklin, nagyon szoros volt, hogy bevegyem-e az abszolút kedvencek közé és abszolút dobogós Vercetti és De Santa után (második helyezett, mert az előző kettőt egy szintre vettem), de az azonosulást is beleszámítottam, így a középosztálybeli fehér fazonnal az jobban ment.
2015. szept. 15. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!