Melyik volt eddig az Assassin's Creed sorozatból a kedvenced?
És melyik karakter?
Nekem valami oknál fogva Altair és az első rész. Talán pont az első rész varázsa miatt, de adott egy olyan plusz hangulatot a játéknak, amit azóta sem kaptam vissza. Ennek ellenére az összes többi része a kedvencemmé vált, de az első, mégis, valahogy más.
Mindegyik nagyon tetszett. A 4-el még nem volt alkalmam játszani, arról nem tudok nyilatkozni. Az 1 szerintem még nem volt annyira jó mint a későbbiek, kicsit monoton is volt, és a sztorija sem volt olyan összetett, ennek ellenére ez is tetszett, mert jó volt a hangulata, meg Altair titokzatos karaktere is szimpatikus volt. Meghát mégis csak ebben a korban éltek az igazi assassinok. A 2 rengeteget fejlődött az elődjéhez képest. Szenzációs sztori, fenomenális hangulat, nagyszerű főszereplő. Számomra ez biztosította a legjobb játékélményt és hangulatot. A Brotherhoodnak van a legjobb története, azonban nem annyira összetett mint a 2, viszont Róma nagyon jó helyszín, meg az Assassin Rend is tetszett. A Revelations tökéltes zárása Ezio történetének, tetszett hogy Altair is visszaköszönt, majd a végén, ahogy a szálak összefonódtak, eszméletlenül epikus végkifejletet kaptunk. Ez volt az a pont, ahol az AC egy szakasza lezárult. De Desmond története még folytatódott, így jött a 3. rész. Sokaknak nem tetszett, azt mondják gagyi, nincs az az igazi hangulata. Elismetem, más mint az előzőek, de ez a "más" nem rossz dolog. Én abszolút nyitott vagyok az ilyesféle újításokra amíg illeszkedik az eddigiekhez valahogy. A 3 története is nagyon jó lett, összetettsége kiváló játékélményt biztosít, azonban Connor karaktere bár szerethető, kibontakozatlan maradt. Ellenben Haytham egyszerűen zseniális karakter, minden képernyőn töltött perce aranyat ér. Kissé lassan indul be a játék és hosszú is, nekem mégis nagyon tetszett.
Nem tudok választani, mind nagyon jó valamiért, de mégis, az Ezio trilógia gyakorolta rám a legnagyobb hatást, így egyben a három játék. Ezért is a kedvenc karakterem is Ezio...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!