Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Cs:Go ban, mit tegyek?

V3en0om kérdése:

Cs:Go ban, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Counter Strike Global Offensive-ben lebannoltak 1 hétre versengőröl, mert kezdőn megöltem egy csapattársam, aki afk volt, és nálla volt a bomba mikor az enemynek már 15 winelt körje volt, és a társaim nemmel szavaztak a játékos kidobására. Mit tehetnék, hogy újra versengőzhessek az 1 hét eltiltás nélkül? Valami mód csak van rá, hiszen nem tudtam, hogy ezért egyből eltiltás jár, és máshogy hogy rakjuk le a bombát. Valaki segítsen pls.

2016. márc. 16. 16:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnos ki kell várnod az 1 hetet!
2016. márc. 16. 17:07
 2/5 anonim ***** válasza:
reportálni kellet volna griefing miatt, azokat is, akik nemmel szavaztak
2016. márc. 16. 17:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Fel perc utan eldobja a bombat, ha nem mozog a jatekos.

Raadasul ha egy hetet kaptal, akkor ez mar a 6. alkalom a honapban:D Sztem menj inkabb codozni:DD

2016. márc. 16. 17:57
 4/5 anonim ***** válasza:
egyetértek hármassal
2016. márc. 16. 18:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, ez a sokadik alkalmad a hónapban, nem is értem, minek játszol vele, ha normálisan nem megy.
2016. márc. 16. 19:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!