Mit lehet ebben az esetben tenni? (minden eltűnt az asztalról)
Figyelt kérdés
A lényeg hogy öcsémnek van egy kis laptopja (win 8), valamit csinált vele, emiatt az asztalról és a tálcáról eltűnt minden. Próbáltam a recoveryvel újratelepíteni, de azt írja ki, de kiír valami hibakódot, meg hogy távoli eljáráshívás nem sikerült. Hogy tudnám rendbe rakni?2016. márc. 14. 13:58
1/5 anonim válasza:
há mondjuk én lehet nem az újratelepítéssel kezdtem volna.. am rákeresel arra a "valami hibakódra".
2/5 anonim válasza:
Jó lett volna ha előbb kérdezel. Tehát van egy félbeszakadt rendszer visszaállításod. Újratelepítés lesz ebből.
3/5 A kérdező kommentje:
hogy kérdeztem volna előbb? Szóltak hogy elromlott a gép én meg nem tudtam vele mit csinálni
2016. márc. 14. 14:29
4/5 anonim válasza:
Értelek. De a leírt körülmények között én csak a teljes újratelepítést látom kivitelezhetőnek.
5/5 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm a válaszokat
2016. márc. 14. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!