Utorrent port nyitás. Ide mit írjak be?
Figyelt kérdés
SZeretnék feltölteni az Estone oldalra, de nem megy. Írták hogy portot kell nyitnom. Most beírtam egy számot (57500) videón láttam). De igazából nem tudom mit írjak oda. Hogy fog az a port összekapcsolódni az utorrentel?2016. márc. 13. 18:59
2/4 anonim válasza:
Ha a routerben te adtad meg kézzel azt a portot, ugyanúgy a utorrent beállításaiban is meg kell adnod azt a portot.
Beállítások/kapcsolat
3/4 A kérdező kommentje:
és már működnie kell?
2016. márc. 13. 20:52
4/4 anonim válasza:
Miért mondták, hogy nem megy? Passzív vagy? Ha van külön tűzfal programod, még azon is ki kell engedni, ha esetleg tiltva lenne. Ott is vagy a programot vagy a portot engedélyezni kell.
Vannak olyan kialakítású hálózatok ahol nem lehetsz aktív, bármilyen beállítást csinálsz. Ha nem városban laksz hanem kisebb községben, ott elképzelhető hogy egy szerver mögött van az összes előfizető, a NAT-olt hálózatban nem lehetsz aktív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!