Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A caps lock és az end villog....

Hptouchsmart kérdése:

A caps lock és az end villog. Mit jelent?

Figyelt kérdés
Van egy HP touchsmart tx2 notebookom. Nem vagyok valami nagy pc guru, de egyszerűen nem tölt be, bekapcsolásnál a caps lock és az end villog, képernyőn sötétség. Próbáltam már hogy másik monitort kapcsoltam rá, mert máskor is volt már ez a probléma és akkor működött ez a megoldás. Viszont most már nem. Valami ötlet esetleg? Előre is köszönöm a válaszokat!
2016. márc. 13. 15:16
 1/2 CspCsj ***** válasza:

Itt van táblázat, hogy a villogások üteme mit jelenthet:

[link]

Ami párszor segített:

- töltőt és akkut kivenni

- bekapcsológombot 20-30 másodpercig nyomni

- töltőt visszatenni

- normál bekapcsolás

(esetleg ha több memória is van a gépben, akkor azokat is eltávolítani és egyesével külön-külön kipróbálni - a memóriákat csak teljes áramtalanítás után vedd ki, vagy tedd vissza)

2016. márc. 13. 23:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Ki fogom próbálni! Köszönöm szépen a segítséget! :)
2016. márc. 14. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!