Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem indul el a...

Mit tegyek ha nem indul el a gépem?

Figyelt kérdés
Frissítette magát és én kikapcsoltam az áramot. Most amikor be akarom kapcsolni elindítom a normál módú indítást akkor kék lesz a képernyő és csomó szöveg jelenik meg rajta. Ezután újraindítja magát. Ha rámegyek a javításra, akkor pedig kiírja hogy visszaállíthatom. Itt a mégse gombra és visszaállításra sem tudok rámenni. Ilyenkor mit tegyek?

2016. márc. 10. 09:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Akkor csak simán telepìtsd újra a windowst.
2016. márc. 10. 13:00
 12/17 Pelenkásfiú ***** válasza:

Mármint az F8 megnyomására nem csinál semmit?

Néha elég nehéz eltalálni, hogy pontosan mikor kell nyomkodni..

2016. márc. 10. 13:02
 13/17 CspCsj ***** válasza:

Telepítőlemezed van.

Próbáltál a kis videó szerint parancssort indítani?

Esetleg ha odáig eljutsz, a Rendszer-visszaállítás pontot is kipróbálhatod.

Vagy írd meg, hogy hol akadsz el.

2016. márc. 10. 13:11
 14/17 A kérdező kommentje:
Most már egy csomószor próbáltam az F8-at. A windowst nem akarom újratelepíteni mert akkor mindent lekéne menteni.
2016. márc. 10. 13:14
 15/17 A kérdező kommentje:
Most már csomószor próbáltam az F8-at de nem működik
2016. márc. 10. 13:15
 16/17 A kérdező kommentje:
Nekem olyan lemezem van aminek az a neve hogy MSI.
2016. márc. 10. 13:18
 17/17 CspCsj ***** válasza:

Az MSI lemez a videokártya vagy az alaplap illesztőprogramjait (driver) tartalmazhatja. Nem rendszer-telepítő lemez.

Szerintem a lehetőségeid:

- kölcsönkérsz ismerőstől Windows telepítőlemezt, vagy elhívod hogy nézze meg mit tud tenni

- másik gépen te készítesz telepítőt (le kell tölteni ~4GB méretű fájlt és DVD-re vagy pendrive-ra kell másolni)

- a merevlemezt kiszereled és másik géphez csatlakoztatva elvégzel rajta egy vizsgálatot és annak függvényében javítást

- szervizbe viszed vagy gyakorlott ismerőshöz.

Válassz egyet, azt részletezem.

2016. márc. 10. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!