Zsolti861 kérdése:
Nem indul a gépem, alaplap képéig tölt csak?
Figyelt kérdés
ujra inditottam a gépem és nem indul el. Alaplap képéig betölt és onnan semmi,biosba se lép. Elemet cseréltem bekapcsoláskor csippanik ahogy szokot. Ha lehuzom a hdd t akkor sincs semmi változás. Minden megy a gépen ventik,dvd olvaso müködik csak nem tölt be. Semmi puposodás a kondiknál,ramokat kiszedtem azok is jol vannak benne. Alaplap asus p5kc. Hdd samsung 500gb 7200rpm. Win7 64bit 6gb ram 1gb radeon videokártya2016. jan. 28. 15:20
1/4 anonim válasza:
Add le a gép bios jelzéseket?mien biosod van?A bios jelzésekböl meg lehet tudni hogy mi a baj
2/4 A kérdező kommentje:
Csippan és bejön az alaplap képe és irja hogy del to run setup pres tab to display bios post message. Bios valami american valami annyira nem vágom a témát
2016. jan. 28. 15:37
3/4 anonim válasza:
És próbáltad megnyomni a DEL-t a vagy a TAB-ot? Mit ír ki ha megnyomod a TAB-ot? DEL-re nem csinál semmit?
4/4 A kérdező kommentje:
eggyik gombra sem reagál
2016. jan. 28. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!