Az miként van, hogy a kamerám illesztőprogramját a számítógép Kb 1 órán át kereste a neten?
ha asszony vagy nagyon helyes (enelkul a sikerelmeny nelkul is)
ha nem akkor meg okosabb vagy mint a windows
Köszi kedves vagy !
De ez nem válasz a kérdésemre.
Ez az "Illesztőprogram automatikus keresése az interneten" funkció általában nem a legjobb eredményeket szokta hozni. Azt ugyan nem tudom, hogy mi alapján, de főként hol keres (esetleg a Microsoft saját adatbázisában?), de hosszú évek alatt nagyon kevésszer volt sikeres.
Éppen ezért ezt a funkciót régóta nem használom. Először (ha van) a gyártó honlapját nézem meg, aztán ha ott nem járok sikerrel, akkor jön a Google. Csak ezzel már vigyázni kell, mert bizony nem egyszer kiabált már a NOD, amikor a megtalált programot le akartam tölteni, hogy fertőzött. Arról pedig nem is beszélve, hogy egyes oldalak bizony pénzt akarnának kérni a letöltésért.
Bár itt már többszür volt róla szó, a különféle automatikus driver-keresőkkel is vigyázni kell, mert azok meg sokszor telepítenek a gépre olyan nem kívánt dolgokat is, amit aztán nem is olyan egyszerű kiirtani.
Kösz Lajos54 !
Igen én is így csináltam..
A google képkeresőbe írtam a tipusát,a gyártó honlapját megkerestem és ott sokféle driver közül kiválasztottam.nagyon könnyen ment.kösz !
(küldöm a zöldet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!