Hogyan tudnám frissíteni a videókártyám illesztőprogramját?
Amint a kérdésből is megtudhattátok a videókártyám illesztőprogramját kéne frissíteni (tudom hogyan kell felrakni CD-röl) De ezzel lenne egy kis gond. A CD-t már mindenhol kerestem, de nem találom sehol. Térjünk a lényegre. Tudnátok adni egy olyan weboldalt/programot, ahol/amivel tudnám a videókártyámat frissíteni?
Videókártyám: NVIDIA GeForce 8400 GS
Jelenlegi illesztőprogram: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430
(Nem tudom hogy hogyan ment rá.) A válaszokat előre is köszönöm!
www.nvidia.com
a lényeg a 8-as szériát válaszd ki és a rendszernek megfelelőt xp win7 win10 stb.
a videókártya eléggé kényes dolog igaz ez már nem mai darab de minél frissebb a driver annál jobb
Milyen gép ez? Ha nem megy, akkor hardverazonosító alapján próbáld meg. [link]
eszközkezelő/videokártya6tulajdonságok/részletek/hardverazonosító...itt a VEN_ után lévőt beírod a>>> vendor search-hoz/enter>>>utána megnyitva a linket ott kereshetsz a böngésző kezelőjével a DEV_ utáni azonosítóval. ha minden OK, akkor találsz letöltési lehetőséget.
De a gyártó honlapján végiglépegetve nem jó drivert kaptál? Próbáld régebbi keltezésűvel, néha a régivel megy.
ja, jut eszembe, 32 bitest töltöttél le, ha az a rendszered? Mert alapból 64 bitest ajánl, akkor szokott ilyen üzenet lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!