Hogyan törölhetek egy email címet az én gépemről?
Figyelt kérdés
Valaki megkért, hogy csináljak neki egy gmailos email címet. El is készítettem és az én email címem alá került többedik fiókként. Átküldtem neki a belépési adatokat, hogy tudja használni, de az én gépemen is ott maradt. Nos, én innen szeretném törölni, vagyis az én saját gépemről. Hogyan tehetem meg?2016. márc. 6. 12:14
1/2 anonim válasza:
Helló,
Ha jól értem, akkor a Gmail belépőoldalon a te gépeden is ott van az új emailfiók a tieddel együtt.
Ebben az esetben kattints a "Bejelentkezés másik fiókkal" linkre, majd az "Eltávolítás"-ra, és ikszeld ki a nem kívánt fiókot.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat.
2016. márc. 9. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!