Mit törölhetek a gépemről, hogy több hely legyen rajta?
Figyelt kérdés
A C meghajtón már jó ideje nincs több hely. Sok fájl van, amiről azt sem tudom micsoda és mire való, de nem merem törölni. CCleanert se engedi telepíteni, mert nincs elég hely... Tudom, hogy nem szabadna hozzányúlnom, mivel nem értek hozzá, de elég zavaró, hogy szinte semmit sem tudok csinálni. :S2010. szept. 26. 20:30
1/10 anonim válasza:
Formázd le az egészet és el van intézve.
2/10 anonim válasza:
Ha nem tudod, hogy mik vannak rajta, akkor mi honnan tudjuk, hogy mit lehetne törölni?
3/10 anonim válasza:
Neked egy új operációs rendszer kellene. Ha már nincs meg az a lemez, amit kaptál, akkor javaslom az Ubuntut, vagy a Debiant. Ezek ingyenesek, és tudnak majdnem mindent, mint a Windows. Előtte azonban mentsd el az adataidat!
4/10 anonim válasza:
persze, egy kezdő telepítsen linuxot úgy, hogy azt se tudja, hogy mit lehet töröli és mit nem.
6/10 anonim válasza:
Egyébként ne rakj fel Ubuntut meg ilyen névtelen cuccokat és nem azért mondom ezt mert rosszak lennének, nem tudom, még nem próbáltam őket. Csupán azért mondom, mert ha Windowst használsz abban szinte mindenki a segítségedre lehet, viszont a többinél már ritkulnak az emberek segítség szempontjából...
7/10 anonim válasza:
Az ubuntunak olyan egyszerű a kezelőfelülete, hogyha tud olvasni és irni akkor tudja használni! Nem nagy kunszt. A win sokkal bonyolultam mint akármeik linuk disztribúció. Ezért is nem értem h miért van ennyi wines gép. Bill sux!
8/10 anonim válasza:
ezt az előttem lévőnek írtam!
9/10 anonim válasza:
Az Ubuntu nem "ilyen" névtelen cucc. Ami pedig a segítséget illeti, nemcsak a GYK-n lehet segítséget kérni, sőt... A linuxos fórumokon csak úgy nyüzsögnek a profik...
10/10 anonim válasza:
hát igen... linuxot általában az értelmesebb informatikusok raknak akik értenek is hozzá és tudnak segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!