Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szégyen az ha egy gamernek...

Szégyen az ha egy gamernek DDR3 ram van a gépében?

Figyelt kérdés
ddr3,ram

2016. márc. 6. 08:54
 1/7 Adrian75 válasza:
Miért lenne szégyen?
2016. márc. 6. 09:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy gamernek pont a RAM típusa számít a legkevésbé...legyen meg a kellő kapacitás és cső. Sőt általános esetben egy azonos órajelű Haswell i5 proci DDR3-1600 memóriával majdnem ugyanolyan gyors, mint egy Skylake i5 DDR4-2133 memóriával (a különbség csupán néhány százalék átlag teljesítményben). A DDR4 még viszonylag friss dolog, nem sokan használnak még ilyen konfigokat, de maga a DDR4 önmagában nem hoz extra teljesítményeket...sőt extra órajeleket sem igazán (azt is magas késleltetéssel). Szégyen az, ha egy "gamer" gépben egy alsó kategóriás 4GB-os videokártya van (mondjuk egy GT730 4GB GDDR3). Na ez szégyen...
2016. márc. 6. 09:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Én elsüllyednék szégyenemben, és az utcára sem mennék ki addig amíg ki nem cserélném. Szerintem újjal mutogatnának rám.

Persze ha gamer lennék, vagy mi. :)

2016. márc. 6. 09:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak ülnék a gamer székemben, a könnyeim záporként hullanának a gamer billentyűzetemre, a sírástól még a gamer monitorom UHD IPS paneljét is homályosan látnám, gamer egeremet elvinné a cica, a gamer videókártyám nem adna képet, mert nem lenne hajlandó egy ilyen alantas alkatrésszel együttműködni. Az i7-es szemrehányóan throttlingolna egyet. Ja kérem,az élet nem egy habostorta...
2016. márc. 6. 12:40
 5/7 anonim ***** válasza:
gamer :D nyugi te nem vagy gamer mer nincs benned 6 színű led :D szóval ne foglalkozz a ram típusával
2016. márc. 6. 14:27
 6/7 A kérdező kommentje:
szóval akkor most ez szégyen értem
2016. márc. 7. 17:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Ki mondta hogy szégyen? Az is okos lehet!

Viccet félre dehogy szégyen!!!!

Nekem is ddr2 van de nekem ez is jó.

Szerintem a ddr 3 ugyan olyan mint a ddr 4

Szóval nem szégyen!!!

2016. márc. 8. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!