Hogy lehet fényképet menteni GTA 5-ben?
Figyelt kérdés
GTA 5-tel játszom Xbox 360-on, a problémám az lenne hogy a készített fényképet nem tudom elmenteni. Tudom hogy ehhez kell Social Club-ot csinálni, és bejelentkezni vele az Xbox-on is, ezt meg is tettem. Viszont amikor a karakter telefonjával készítek egy képet ás rámennék arra hogy ,,Upload Gallery" ezt írja ki: ,, Snapmatic features are currently disabled on this account due to eligibillity restrictions". Így tehát nem tudom a képet elmenteni/feltölteni. Mi lehet a hiba? Előre is köszönöm ha válaszoltok a kérdésemre.2016. márc. 3. 13:52
1/5 anonim válasza:
mi van benne pendrive ,memori stick ? lehet elfogyott a szabad hely. azért egy kép nagyobb jóval nagyobb helyett foglal mint egy mentés.
2/5 anonim válasza:
1: baromság. Szerinted az "Upload" mit jelent? A Rockstar Games Social Club-ra tölti fel...
3/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy oda kéne feltöltenie, de ez nem történik meg, helyette azt írja ki, amit fentebb leírtam.
2016. márc. 4. 07:55
4/5 anonim válasza:
ha nincs internetje akkor töltheti a nagy semmibe !!
5/5 anonim válasza:
Az lehet, hogy nincs net és azért nem tudja feltölteni a SC-ra. De attól még nem lehet a merevlemezre lementeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!