Ez jó gép? Véleményekre vagyok kíváncsi! (adatok lent)
* Processzor: Athlon II X2 250+(3.0GHz) AM3 /2mag/
* Alaplap: Gigabyte GA-MA74GM-S2H
* Videokártya: ATI Radeon HD5570 1GB DDR3
* Memória: 2GB DDR2 800Mhz
* Merevlemez: 500GB SATAII
* Optikai meghajtó: DVD író
* Kártyaolvasó belső USB2.0
* Tápegység: 450W
* Számítógépház (előlapi USB-s):
* 64 bites operációs rendszer, és irodai szoftvercsomag
Nem tudom,hogy ez miért nem erős,a mai játékokhoz szerintem megfelel.....
91ezer,de az rakja össze aki ért hozzá,mert én nem tudnám.
Köszönöm a választ.
91 ezerért ilyen gépet veszel...hát lehidalok :D ez nagyon megéri így szerintem :D
de az operációs rendszer érdekelne mert csak annyit írsz, hogy 64 bites bár most h belegondolok akkor XP lehet
Utolsó válaszadó:
Most Hd2400 256 mb AGp-s videokártyám van és még az is kitolta,mondom példának a gta4-et,vagy a far cry 2-t,cod6,igaz,hogy nem maxon,de nem is a maxra törekszek,hanem,hogy legyen egy jó gépem,mondjuk egy közepes grafikai szinttel.
2. válaszodó:
ja szerintem is:)
ha jövőre új gépet akarsz, akkor bátran vedd meg!
miért vennél alapból mATX-es alaplapot, ha házat is veszel? akkor vegyél ATX-eset(ATX az a nagyobb téglalap alakú, a matx a kisebb, négyzet alakú) 1 rosszabb ATX-eset jobban lehet bővíteni, mint 1 jobb mATX-eset! az op. rendszert sztem meg se vedd, pénzkidobás!
olyan alaplapot vegyél, ami ATX-es, és a ram órajele legalább 1333!!! és ddr3-as memória kell bele!(ez az alaplap bocsi, de úgy ahogy van sz@r!)
a videókártyának nincs semmi baja, de ez a proci sztem nem tudja kihúzni-->> nem kell 1GB ddr3 ram! 512 bőven elég!
Örülök ha ezt meg tudom venni:)
Szerintem nem szar,meg nem is akarom bővíteni,szerintem ezt már jobban nem kell.
Ez az ajánlott konfiguráció és ilyesmi gépük van keresztapáméknak is a winchesterük más ha jól emlékszem és simán ment rajta a gta4,csak,hogy egy nehéz játékot hozzak fel példának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!