Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Cisco-ról?

Mi a véleményetek a Cisco-ról?

Figyelt kérdés

2016. márc. 2. 13:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Suliban elkezdtem, de én webmesternek tanultam, nem hálózati rendszergazdának, szóval nem éreztem annyira, fontosnak, viszont nagyon hasznos tud lenni más területeken.

Most például játékfejlesztéssel foglalkozok hobbi szinten és akaratlanul is eszembe jut 1-1 dolog amit tanultam. Hálózati szakembereknek, rendszergazdának nagyon hasznos, de a mindennapi életben nem annyira alkalmazható a megszerzett tudás, tehát az OSI modell ismerete, vagy az, hogy tudom, hogy az FTP port a 21-es, nem feltétlen napi szinten használt infó...

Úgy mondanám, hogy bizonyos területeken elengedhetetlen az a tudás amit az ember ott szerezhet meg, de más területeken vagy előnyt, vagy semmit nem jelent :)

Maga a CISCO-s leckék elég jól érthetőek és összeszedettek szerintem, szóval még ha valaki vizsga nélkül megszerzi a tananyagot és hobbi szinten "átnyálazza" az is rengeteg tanulást jelenthet!

23F

2016. márc. 2. 13:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Mint óriás cég egy kissé az apple céghez hasonlítanám üzletpolitikailag. Azaz jók a termékeik nagyon de mivel kb ők a legismertebbek így akkora árat írnak rá amennyit akarnak. A vizsgadíjak meg egyre drágábbak. (egy vizsga kb 1,5-2 óra kattintgatás számítógép előtt szóval ilyen téren nincs nagy költség)

De persze te nem erre gondolsz.

A cisco képesítései nagyon piacképesek, a legtöbb nagyvállalat cisco eszközöket használ és egy hálózat/cisco mérnök pár év tapasztalattal és cisco bizonyítványokkal elképesztő keresett. Én most teszem épp le a CCNA szintet, mint szakma nagyon jó, van jövője. Egy átlagos angoltudás kell hozzá, kell sok motiváció akár otthon is tanulhatod, rengeteg gyakorlás és egyenes út a sikerhez.

2016. márc. 4. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!