Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megoldani a...

Hogyan tudnám megoldani a működését?

Figyelt kérdés
Van a nappalinkban egy Cisco router,és jön egy netkábel a szobámba a routerből,csak a benti netkábelem rövid,meg a net is gyenge a szobámban.A netkábelem beledugtam egy D-link Dir-300-as routerbe,és minden oké,net működik.Csak van egy Cisco Telekomos Set-Top-Box is,és abba is net kell az adáshoz.De ha a routerből vezetem bele,akkor nem jó,de ha a nem a szobámban lévő routerről dugom rá akkor jó.Valamit be kell állítani a D-linkes routeren hogy jó legyen?vagy ez nem megoldható?

2015. szept. 26. 11:40
 1/1 P.O.C. ***** válasza:
Közvetlenül a Set-Top-Box -ból kell kapnia netet. Routeren keresztül nem fog menni. Én is próbáltam egy helyen port átirányításokkal, de nem ment.
2015. szept. 26. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!