Ezt mitől lehet? (kép)
Figyelt kérdés
Bármilyen videónál ezt csinálja, amiket ugye neten tehát böngészőn keresztül nézek. Egy idő után kitisztul, de nem is mindig jelenik meg így...videókártya driver frissítés már volt.
2016. febr. 28. 22:19
1/5 anonim válasza:
Nekem is tökugyanezt csinálja, de második lejátszáskor már jó. GIF-eknél is ez a helyzett
2/5 A kérdező kommentje:
nem win10 van véletlen a gépeden, mert nekem gyanús, hogy kb. azóta csinálja, mióta frissítettem, bár már megbántam majd vissza rakom a 7est, de már így utólag nem vagyok benne biztos, hogy előtte csinálta-e
2016. febr. 28. 22:36
3/5 anonim válasza:
Nekem főleg facebookon csinál ilyet.
4/5 anonim válasza:
Win 7, szóval ezért ne rakd vissza. :)
5/5 A kérdező kommentje:
nekem is csinálja fb. alatt is, minden netes videónál, lejátszótól függetlenül. Letöltött videóknál nem, böngészőtől is független, nem tudok rájönni
2016. febr. 28. 22:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!