Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mért bir ilyen keveset ez a aksi?

Mért bir ilyen keveset ez a aksi?

Figyelt kérdés

vásároltam egy gamer laptopot.

márka lenovo legion 5 16irx9.

specifikációi

i5 13450HX 10 mag 16 szál

16 GB RAM DDR5 4800MHZ

RTX 4060 8G 140W változat

512 GB nvmie m.2 SSD

kijelző 1440p 165hz

az oldalon az volt hirdetve, hogy az akkumulátora 5-6 órát is ki bír. de nálam 1 óra alatt le merül átlagfelhasználáskor. gondolok itt, youtube facebbook internet böngészése dolgokra.

persze nincs maxon a fényerő, és energiatakarékosra van állítva a laptop is. nem tudom hogy ez mennyire számít, de 1 óra nekem nagyon kevésnek tűnik egy Vadonatúj laptop akkunál. és a pénz amibe ez a gép került, el várná az ember, hogy legalább a 3-4 óra akku időt ki bírjon.

Gondolkodtam egy Apple MacBook Air 2024 M3 15" gépen. úgy tudom, hogy a Apple MacBook gépek híresek abban, hogy ki bírnak 7-8 órát is 1 töltéssel. ez igaz?

.

ma 16:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!