Windows 10, Jelölje ki a telepítendő illesztőprogramokat?
Figyelt kérdés
Nos, vettem egy új laptopot, nincs rajta operációs rendszer, ezért a régi gépen csináltam pendrivera egy win10-es telepítőt, majd azt bedugtam az újba.. boot stb stb.. majd amikor a partíciókkal kell szórakozni, azután újraindul a gép, és előről kezdi a folyamatot, nem telepít. Ezután ha nem az egyéni telepítésre megyek (mert akkor ugyúgy elkell szórakozni és nincs eredménye, csak újraindul) , hanem a frissítésre, olyan ablak jön be, hogy jelölje ki a telepítendő illesztőprogramokat, itt az ablak alján olyan lehetőség van hogy tallózás, új keresés, és Tovább(nem lehet rá menni). Valami adathordozós baja van, ahhoz nincs illesztőprogramja. Valaki valami ötlet? Előre is köszönöm!2016. febr. 27. 22:46
1/6 axonbite válasza:
csak javasolni tudnék: speciális telepítésnél töröld a patriciót majd csinálj újat akár meg is oszthatod majd formázd le és telepítés folytatása.
3/6 A kérdező kommentje:
Már megoldódott a problémám, köszönöm! :)
2016. febr. 28. 16:46
5/6 A kérdező kommentje:
Igen.
BIOS-ban nem USB-ről kell bootoltatni miután befejezi a partíció választás után a kis "telepítést", hanem átrakni a pipát Internal HDD-re, és ezután újraindítani, pendriveot kihúzni. Ezekután bekapcsoltam és már ment is a telepítő. :)
2016. febr. 28. 22:05
6/6 A kérdező kommentje:
Amúgy Dell Inspiron 5558-I3G103LF a laptop.
2016. febr. 28. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!