Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptopom egere nem működik mi...

Laptopom egere nem működik mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

vettem egy hama knallbunt vezeték nélküli egeret még karácsonykor. (Az előzőm is ilyen volt) kb 1 hete mintha az elem lemerült volna, nem működött rendesen. cseréltem benne elemet, de most is olyan, mintha rossz lenne benne az elem, és kikapcsolna. (sajnos garis lenne még az egér, ha meglenne a garipapírja....)

És az egészben az az érdekes, hogy másik laptopnál, ugyanazokkal az elemekkel meg tökéletesen működik. a drivert is próbáltuk frissíteni.

Valakinek van ötlete, mi lehet a baj? valamit elkapcsolhattam a laptopon? hogy tudnám megoldani ezt a problémát?

válaszokat előre is köszönöm! sziasztok

2016. febr. 26. 22:38
 1/6 tabaki ***** válasza:
Sima kontakthiba nem lehet? Másik csatlakozóba is próbáltad dugni a megszokotton kívül?
2016. febr. 26. 23:06
 2/6 A kérdező kommentje:

igen, az összessel kiprobáltam. sehol nem működik. az alján a fény pár másodperc múlva kikapcsol.

másik egér, mind vezetékes, mind vezeték nélküli működik... furcsa nekem, mert elsőre azt gondolnám, tönkrement az egér, de akkor miért működik a másik laptopon.

2016. febr. 26. 23:27
 3/6 anonim ***** válasza:
és másik egér működik a laptopodon?
2016. febr. 27. 01:10
 4/6 A kérdező kommentje:

szia!

igen, irtam is...

veetékes, vezeték nélküli is működik, bárhova bedugva. csak ez az egy nem... viszont ez meg működik másik laptoppal.

nem tudom, mi lehet....

és nem tudom,hogy megrizikozzak e egy ugyanolyan egér vásárlását?

(ez egy nagyobb egér, ami jól illeszkedik a kézhez, mivel én szinte teljesen az egérrel dolgozom)

köszi....

2016. febr. 27. 10:59
 5/6 anonim ***** válasza:
ja bocsánat, azt nem vettem észre. az operációs rendszered is ugyanaz, mint a másik gépen, amin próbáltad?
2016. febr. 27. 16:49
 6/6 A kérdező kommentje:

igen, más. az enyém windows 7.

a másik windows 10.

de december óta ez működött nálam, csak kb 1 hete romlott el.... és az előző egér is iylen típusú volt. most nem merek már ilyet venni, mert lehet szoftver hiva van? de mi elvileg nem telepítettünk most semmit. vagy lehet magától frissített a rendszer?

közben megnéztem, hogy az illesztőprogram más. de ez lehet e w7 és w10 miatt van? mindenesetre ha eltávolítom, és újratelepítem, a helyzet nem javul meg.

2016. febr. 27. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!