Miért sötétült el a laptopom kijelzője? Semmit sem látni rajta, csak a zúgást hallani, mint mikor rendesen működik
Tegnap este laptopoztam, aztán lecsuktam a kijelzőjét vagy 2x,igy alvó üzemmódba állt. Amikor kB már harmadjára akartam újra használni az alvó üzemmódból, nem jártam sikerrel :(
Tiszta fekete a képernyő, és csak zúgást hallani... Eddig nem volt ilyen, és a képernyő sem jelezte eddig hogy valami baja lenne.
Légyszi segítsen vki, mert most nagyon megijedtem :/
Köszönöm!
18L
Érthetetlen módon privát beszélgetés kezdeményeződőtt a kérdező részéről, de a válaszom ide is kiírom, segítségére lehet másoknak akik hasonló problémába ütköztek:
"Húzd ki a tápkábelt a gépből, vedd ki az akkut, pár másodperc múlva tedd vissza, majd a tápkábelt is dugd vissza, most próbálkozz. Ha nem megy, probáld egy külön monitorra csatlakoztatni a laptopot, hátha lesz kép. Ha egyik sem jön be, akkor nagyobb baja lehet a gépnek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!