Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi baja lehet az mp3 lejátszónak?

Mi baja lehet az mp3 lejátszónak?

Figyelt kérdés

Ma ideadta barátom az mp3 lejátszóját (myAudio MA C5 pink) hogy keressek neki hozzá töltőt mert kiránduláson elhagyta. Teljesen lemerült.

Megvan a töltő és fel is töltöttem. Tettem bele egy Micro SD kátyát. Bekapcsoltam és nyomom a play gombot és csak egy csattanás halhato. Több fülesen és hanszórón is megpróbáltam használni de semmi!

Kérlek segitsetek!!

#mp3 #lejátszó #hiba #MyAudio MA C50
2016. febr. 25. 15:20
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat de eliram a márkáját:MyAudio MA C50
2016. febr. 25. 15:23
 2/4 Lajos54 ***** válasza:

A kártya formázva van? És ha igen, mire? Lehet, hogy nem jó hozzá a kártya formátuma, vagy nincs mit lejátszani róla. Menübe sem tudsz belépni?

Esetleg próbáld meg számítógépre dugni a lejátszót, felismeri?

2016. febr. 25. 15:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Felismeri de a telomból vettem ki a kártyát azon voltak képek azt leszedtem. Csak a sounds mappát hagytam rajta.
2016. febr. 25. 16:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Meglett a probléma. Bekapcsolásnál hosszan kell nyomni a playt és inditja.
2016. febr. 25. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!