Látogató számláló és zenelejátszó az adatlapra? Hogyan?!
Sziasztok!
Biztosan volt már ilyen jellegű kérdés, DE eddig sehol sem találtam egy tényleg pontos leírást arról, hogy hogyan is lehetséges a fent említett dolgok elhelyezése egy adatlapon.
Én személy szerint egy torrent adatlapra szeretném beilleszteni ezeket, de se az img-s, se a html-es BB Code sem segített, mert fogalmam sincs, hogy a kapott link mely részét (számláló esetében) (teljes vagy csak egy bizonyos szakaszát) kellene beilleszteni, vagy, hogy BB-vel oldják meg ezt egyáltalán?! (hozzátenném, hogy már a 'gugliban' is millióféleképpen kerestem, de eredménytelenül)
Másik érdekes dolog, hogy van akinek az adatlapján a saját felhasználónevemmel futok össze pl: "Üdvözöllek XY!", ezt vajon, hogy csinálják??
Nagyon hálás lennék, ha valaki pontosan le tudná nekem írni, hogyan is működik az ilyesmi. ^^
Előre is nagyon szépen köszönöm!!
HTML-ben ez nem nagyon fog menni...
java script-ben kellene egy címvizsgáló függvényt készítened ami egy saját adatbázissal rendelkezne, megvizsgálná a címeket, ha még nincs benne az ami megegyezik az adott látogatóval és egy n változó értékét módosítaná n+1-re. Nem csináltam még ilyet, de körülbelül ilyesmi lehet a működése. De php-vel is megvalósítható a dolog.
Viszont ne itt, hanem programozói fórumokon kérdezz utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!