Miért lassú nekem a Windows 7 és az én Minecraft szervereim?
Régebben, Windows 8.1-et használtam és akkor nem volt ilyen gondom. Meg, amikor Minecraft-ban multizunk egyik barátommal, ha nem veszem le a grafikai beállításokat, akkor egyfolytában akad, kidob a szerver. Ilyen probléma szintén nem volt Windows 8.1 alatt. A gépem:
Memória: 8 GB
Tárhely:
Windows meghajtó: 300 GB
Hitachi 1 TB: 1 TB
Processzor: Intel Pentium G3440 3.30GHz 3.30GHz
Bit: 64 bit
Nem írtad le megfelelően a dolgokat, de 3 dolog is okozhatja a gondot:
1.: Nem megfelelő internetkapcsolat. Lehet hogy nem a géppel van gond, hanem mondjuk tesód egész nap torrentezik a netről és emiatt szimplán csak laggolsz, és connection error miatt dob ki a szerver is.
2.: Nem írtad le a videókártyád, a legfontosabb hardvert ami a game-ekhez kell. Viszont ha azt mondod hogy ugyanezzel a géppel régen jól ment, akkor talán ez kizárható.
3.: A Minecraft Java-t használ, és neked 64 bites rendszered van. Bizonyosodj meg róla, hogy le van szedve és telepítve van nem csak a 32 bites, hanem a 64 bites java is (persze a legfrissebb verzió). Mivel ha csak a 32 bites van akkor max 3-4 giga ramot tud használni a Minecraft, ami nem elég neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!