STEAM - Hogyan lehet lanozni?
Figyelt kérdés
Egyszerre 3 kerdesem is van:
1.Egy steam accountal lehet ketto gepen ugyan azzal a jatekkal jatszani lanon?
2.Az gond ha az egyik gep win7 a masik 8.1?
3.Ahoz, hogy lanozni lehessen pl.:Minecraft,Saints row, ahoz csak internet kabel kell azzam ossze dugom cagy bekell valamiket allitani?
Elore is koszonom a valaszokat!!!
-Robin
2015. máj. 16. 06:37
1/5 adventurer111 válasza:
1. Egy steam accuntal nem lehetsz egyszerre két gépen bejelentkezve.
2. A rendszer nem számít.
3. Elméletben sikerülhet úgy is hogy egy kábellel összekötöd a két gépet és nem kell semmit se állítani.
2/5 anonim válasza:
Egy Steam felhasználóval be lehet jelentkezve lenni két gépen, In-Home Streaming funkció jóvoltából, engedélyezett gépen.
De nem lehet ugyanazt a játékot játszani egyszerre két gépen.
3/5 A kérdező kommentje:
Tehat pl megvan nekem a CoD mert megvettem 576-ba akkor ahoz hogy tudjak 2 gepen jatszani ahoz megkell vegyem megegyszer? Ez sz0pa$!!!:D
2015. máj. 16. 23:49
4/5 anonim válasza:
Nem nagyobb sz0pa$, mint a bicikli. Azon is csak egy ember kerekezhet egyszerre. ;-)
5/5 anonim válasza:
Ez ugyan az, mint bármelyik online játék. 1 felhasználónév van, és azon egyidejűleg csak 1 ember tud játszani. Egyébként LAN-ozni lehet nonsteames, azaz steam nélküli COD-al is, szóval nem tudom, hogy mi a gondod. A másik gépre töltsd le, és kész. Vagy vedd meg még1x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!