Ebből majd megtudok élni? (Mozgáskorlátozott fiú 2 bottal jár) 20 éves vagyok és 11 éve foglalkozok infóval, jól közlekedek annak ellenére, tudok futni, guggolni, kezemmel nincs baj.
Jelenleg most teszem le az adatbázis programozót OKJ-n.
Utána egy Számítógép-szerelő, karbantartó végzek el OKJ-val.
Ezeket nyújtsa majd a képzés:
PC-ket összeszerelni, javítani
szoftvereket telepíteni, rendszereket szoftveresen javítani,
számítógépes adatátviteli rendsuereket karbantartani, javítani, telepíteni
számítógépes perifériákat javítani, telepíteni, karbantartani,
notebookokat, laptopokat javítani, telepíteni, karbantartani,
mobiltelefonokat javítani, telepíteni, szoftvert frissíteni,
megismerni a Windows, Linux, operációs rendszereket,
számítógépes hálózatokat, wifi hálózatokat telepíteni, kiépíteni, karbantartani,
vállalati és/vagy otthoni környezetben hálózati eszközöket telepíteni, javítani karbantartani.
hát az elsővel szerintem jobban eltudnál helyezkedni ilyen "hátránnyal"...
a 2.-al az a gond, hogy ott kell fizikai munkát is végezni, mert ugye szétszedni, összeszerelni, pakolni ezt azt...de lehet ezt is eltudnád végezni, de az elsővel szerintem kényelmesebben és többet tudnál keresni...
én a 2. helyett inkább valami programozó szakmát csinálnék a helyedben, ha érdekel a téma...vagy designer, grafikus...
Én pl papír szerint webfejlesztő vagyok (3 szakmám van, 2-nek van ehhez köze), van még pár továbbképzésem, de mellette otthon más fajta programozással is foglalkozom, amit jobban élvezek jelenleg.
Egész nap irodában ülök, ugye vannak megbeszélések, de kb csak ekkora kell mozognom (ekkor kötelező, de bármikor mozoghatok). De ha te jobban élvezed a gépszerelést és tudod is csinálni akkor hajrá :)
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!