Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől van ez a speciális...

Mitől van ez a speciális kékhalálsorozat és hogy tudom megjavítani?

Figyelt kérdés

A gépem konfigurációja

- AMD Phenom 9750 Quad-Core 2,41 GHz

- 6GB DDR2 RAM

- NVidia GeForce 9600 GT 512 MB

- 114 GB HDD (Windows)

- 186 GB HDD (Másik merevlemez)

Először win7 professional 64-bitem volt, amin felrakás után évekkel jelentkezett, de körülbelül minden nap legalább egy. Akkor még nem néztem a típusát.

Újraraktam (formázás), windows 10 professional 64-bit volt rajta. Néhány hónapig oké volt, aztán nagyon szemtelenül elkezdett kékül meghalni. Gondolom valami vírus. Leformáztam a merevlemezmeghajtókat, újraraktam pár napja a windowst, ugyanazt a win10pro 64-bitet, aztán már a telepítés napjától kezdve láttam érdekes kékhalálokat, amik sokszor nem hagynak úgymond érvényesülni.

Frissen lett formázva, vírus nem került a gépre. Eddig a vírusirtó se talált anomáliákat.

Azóta megfigyelem milyen típusúak a kékhalálok és eddig a következőket láttam:

- Bad pool header

- IRQL not less or equal

- KMODE exception not handled

- Memory management

- APC index mismatch

- Critical process died

2016. febr. 17. 10:31
 1/4 anonim ***** válasza:
nem döglődik az a videó kártya véletlen ?
2016. febr. 17. 10:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Win 10 próval nekem is ugyan ezek voltak egy hete, miután felkerült rá a legújabb frissítés. Frissítés tiltása, illetve másik típusra váltás megoldotta a problémát. Meglepne ha neked is ennyi lenne a bajod, látok rá esélyt, csak úgy nagyon szomorú lenne, hogy az MS ilyen hibákat követ el.
2016. febr. 17. 13:12
 3/4 anonim ***** válasza:
(Persze utólag hiába tiltanád le a frissítéseket, vissza kell állítani / újratelepíteni és azután egyből tiltani)
2016. febr. 17. 13:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Azóta volt egy "Event Tracing Fatal Error" kékhalál és most meg minden átmenet nélkül használat közben "nyom nélkül eltűnt" a 186 GB HDD, de még a BIOSba se enged be.
2016. febr. 18. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!