Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nekem valaki leirná a kompjute...

Nekem valaki leirná a kompjuterról, és a laptopról az alapvető tudnivalókat?!

Figyelt kérdés
Itt olyanra gondolok, hogy pl.mit szoktam megnézni rajtuk legelőször, vagy mitől jók, milyen a normál gép... Valójban tudni szeretnék mindent róluk, amit csak lehet.

2016. febr. 16. 22:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha magad írnád meg a házi feladatodat?
2016. febr. 16. 22:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Remélem ez nem komoly.
2016. febr. 16. 22:44
 3/10 anonim válasza:
100%
a laptop kinyitható, a kompjuter meg nem. mindkettőn lehet sajtot szeletelni.
2016. febr. 16. 22:47
 4/10 A kérdező kommentje:

Ez nem házi feladat. pux

És de, ez komoly.

Ps. normális válaszokat kértem, nem analfabéta marhaságokat. Ha valami nem tetszik, gögess tovább!Tsá ;)

2016. febr. 16. 23:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak keresgélj nyugodtan magad.

Ha ilyen pökhendi természeted van, úgysem segít senki.

De nyilván boldogulsz magad is, nem?

Különben sokkal szerényebb lennél.

2016. febr. 16. 23:45
 6/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

es mit akarsz vele? lanyok ("fi-lanyok" sem) nem ezzel hoditjak a fiukat (amelyeket "ezzel" azoknak eleg ha benyogod hogy "kompjuter")

kerdesbol itelve vagy poen vagy mas valo neked...

2016. febr. 17. 04:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szóval egyetlen kommentben írjunk le mindent, amit tudunk a számítógépekről. Hmmm... Várj, hozok 10 évre való hideg élelmet, aztán kezdem is!
2016. febr. 17. 09:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Csak az alapokat.
2016. febr. 17. 11:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Alapok?

Rendben:

- kompjúter az, amelyik jobban számol, mint te (és nem él).

- laptop az, amelyik ezen kívül üzemszerűen elfér rajtad, és tudsz rajta dolgozni, ha törökülésben vagy.

2016. febr. 17. 14:46
 10/10 anonim ***** válasza:

"kompjúter" és a laptop lehet egy, és ugyanaz. Gondolom az asztali gépre gondoltál. Mindkettő "Personal Computer"

"személyi számítógép (angolul: personal computer, PC) olyan számítógép, amely nem egy központi számítógép terminálja (munkaállomása), hanem önálló, egyetlen személy (az ún. végfelhasználó) által kezelt, hordozható méretű gép, saját billentyűzettel, processzorral, operatív memóriával és monitorral"

Erre a googlen is rá tudtál volna keresni.

2016. febr. 18. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!