DVD-márkák között van valami alapvető különbség?
Figyelt kérdés
Maxell, MediaRange, Verbatim, TDK, HP, Philips - ilyen márkájúakat találtam. Van valami különbség köztük?2014. aug. 25. 23:14
1/4 anonim válasza:
szerintem a különbségek ezek lehetnek: gyorsaság(de ebben nem vagyok annyira biztos mint a többiben)
anyag(tehát hogy pl több évig bírja)
meg hogy többe kerül. :D én szerintem ezek lehetnek de lehet hogy csak pénz különbség.
2/4 anonim válasza:
ez teljesen random hogy kinek mi jön be.. egy ideig maxel-t használtam de a ps2 nem szerette és elég hamar olvashatatlanná vált.. aztán verbatimra váltottam és azóta használom szeretem.. de ha nem ps re kell írni akkor nálam az dönt hogy melyik az olcsóbb
3/4 anonim válasza:
Van koztuk alapbol nev, ar, sebesseg es az anyaguk ami fontos abbol adodik az iras minosege es a tartossag. De pl verbatimon belul ugyanabbol a fajtabol van tobb minoseg mert mashol gyartjak valoszinu a tobbibol is de ezt konkret tudom.
4/4 anonim válasza:
[link] 3. Vagyok na itt lathatod melyiknek mi az anyaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!