Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki elérte a...

Van itt olyan aki elérte a 7.9 pontot a windows élményindexben?

Figyelt kérdés
Csak érdekelne, hogy lehetséges-e. Konfigot is írjatok légyszi!

2016. febr. 15. 18:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Keress Google-ba képeket, ha erre akarsz elélvezni.
2016. febr. 15. 18:41
 2/8 anonim ***** válasza:
És ha én - ugyanolyan arc a netről, mint azok, akik szerinted manipulálják a képeket - azt mondom, elértem, akkor elhiszed?
2016. febr. 15. 18:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem, mert írsz konfigot... Engem annyi érdekelne, hogy milyen konfiggal lehet ezt elérni...
2016. febr. 15. 18:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Újabb windowsokból teljesen kivették, mivel annyi értelme volt mint a kutyasz*rnak. De mindig az épp legaktuálisabb hardware-vel lehetett elérni.
2016. febr. 15. 18:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, értem én, csak amikor egy i7-es proci, egy igen komoly sli meg 24 giga ram nem volt elég egy angol fórumozó szerint, akkor kezdtem kételkedni. :D Köszi a választ!
2016. febr. 15. 19:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi értelme lenne a pontozásnak, ha boldog boldogtalan elérhetné a maximumot? Ugyanaz a hiszti mint a felvételinél, hogy nehéz volt. Ha olyan lenne a feladatsor, hogy mindenki max. pontszámot ér el, akkor semmi értelme nem lenne, mert nem mutatná meg a diákok egymáshoz viszonyított képességeit. Az i7 24 giga rammal pedig nem egy olyan nagy durranás, hogy max pontszámot kelljen rá kapjon, ráadásul a HDD, VGA is erősen beleszól a pontozásba.
2016. febr. 15. 19:09
 7/8 anonim ***** válasza:

tessék én többet is elértem (csak nem tiszta a kép mert kicsi a monitorom)

[link]

a gépem:

p3 786mhz oc

128mb sdram

16MB AGP RIVA TNT2

és mivel innen írtam biztos hogy igaz

2016. febr. 15. 19:14
 8/8 anonim ***** válasza:
nálam 7,5...de nem látom semmi értelmét, hogy ez mire jó :)
2016. febr. 24. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!