SOS! Most mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Körülbelül 5 órával ezelőtt felhajtottam a notebookomat, es kiírta, hogy a rendszer betöltése óta eltelt egy het, ujra kéne inditanom. Mivel általában gyorsan ujraindit, rákattintottam. Azota "újraindítás". A kikapcsologombra elalszik, ha újra megnyomom, újra behozza az "újraindítás" feliratot. Egyszer kivettem az akkut, ugyanez. Máskor sose volt még baj a Windows 10-zel, azt kivéve, hogy a "20 perces frissítés" helyett "6 órás frissítés" volt.
Mit tudnék tenni?
Amúgy egy 8 éves Samsung hulladék a gép, szinte semmire se jó, win7 Starterről frissítettem a nyáron. Egyedül az érettségihez szoktam rajta gyakorolni, az Office 2010 néha elfut rajta, de most órák óta csak kék háttér és "újraindítás"
2016. febr. 14. 21:44
1/1 anonim válasza:
Rakd újra a Windowst. Ezt elcs_szted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!