SOS! Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Windows 10-es operacios rendszerem van a laptopomon. Elsonek kiirta a hiba uzenet hogy nem mukodik a start meg a tobbi menu es jelentkezzen ki,hogy megoldja a problemat. Ki is jelentekeztem de 3 szori probalkozas utan se sikerult semmi. Aztan a bejelentkezeskor talalhato 2.ikonra ramentem a wifi meg a kikapcsolas gomb kozott es azota full fekete a kepernyom. Probaltam nyomni a windows gombot, control alt deletet de semmit nem csinalt. Nagyon fontos mert kell a szakdogamhoz rajta van minden!! :(2016. febr. 11. 14:09
1/4 anonim válasza:
Én szakszervízbe vinném.
Egyébként milyen gép? Gyártó/típus?
2/4 A kérdező kommentje:
ASUS X553MA-XX364D :)
2016. febr. 11. 15:02
3/4 anonim válasza:
Szia,
Megint én vagyok.
Ha teheted, Toshiba alá ne add soha, mert így jársz sajnos. Egy picivel drágábbak, de még az alsó kategóriásak is sokkal jobbak, mint a többi. Talán még HP üzleti kategória, ami strapabíró. Hogy állsz egyébként, sikerült bekapcsolni?
4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi bajod az Asussal, nemzetkozi szinten Windows-felhasznalok ezrei jelentkeznek hasonlo problemaval pl. Sony, alienware!!! gepekkel. Egyebkent a kurzor lathato de a kepernyo meg mindig fekete.
2016. febr. 11. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!