Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nektek hány gigás pendriveotok...

Nektek hány gigás pendriveotok van? Manapság egy embernek mekkora pendrivra van szukséguk szerintetek?

Figyelt kérdés

2016. febr. 13. 14:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Egy átlagos közmunkásnak erre nincs szüksége!Diákoknak 16GB!Irodában dolgozóknak/cég tulajdonosoknak kb 64/128gb!

De ez már megint egy fideszes felmérés?

2016. febr. 13. 14:56
 2/6 anonim ***** válasza:

8 gigásaim vannak, de ezek is cefetlassan íródnak.

Ha nagyobb fájlokat akarok hurclni, azokat 1 terrás külső winyóra teszem, azokat 50x gyorsabban lehet írni

Hát nem is tudom, max h264 filmet vinnék pendrivén olyanhoz, akinek nincs ncorja, vagy adnék neki kölcsönbe, mert olcsóbb mintha külsőwinyót kölcsönöztetnék.

2016. febr. 13. 14:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem van két 8GB-osom, de csak néha használom őket és akkor is leginkább oprendszer telepítésre
2016. febr. 13. 15:02
 4/6 anonim ***** válasza:
2-4 .
2016. febr. 13. 15:12
 5/6 anonim ***** válasza:
16 gigás pendrive-om van,de inkább külső vinyót használok.
2016. febr. 13. 15:20
 6/6 anonim ***** válasza:
ha nem olyan dolog akkor mindig felhőben mozgatom a file-okat..de ha kell kölcsönkérek a családtól egy 16gb-s pendrive-ot.. nagy általánosságban 2gb-t se szoktam rá pakolni.. ez annyira felhasználás függő hogy az hihetetlen..
2016. febr. 13. 16:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!