Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen gépházat vegyek?

Milyen gépházat vegyek?

Figyelt kérdés
core i7 4790 (alap hűtő), fsp m 600, gtx 970, az alaplap nem a legjobb majd lecserélem ház szerint. A mostani házam nem szellőzik olyan jól és valami olyan kéne ami jó hosszútávra. Max 100 ezer Ft (tudom hogy egy kicsit sok ez a pénz de nagyon fontos lenne és jót szeretnék).

2016. febr. 9. 16:05
 1/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

milyen tapod van pontosan? mert hosszutavu befektetesnek abbol is csucskategorias illene

ha kesobb ugyis lapot is valami full extras t veszel

i7 hez meg a majdani Pascal Titan is mehet...

szoval a Hyper M 600 az a legalja

de ha Aurum akkor vegulis maradhat de 100ezerbol tap es haz is kitelne

de elmondhatnad mi is a kesobbi terv mert 100ezres haz nem igazan kell semmihez...

i7 sajnos nem K szoval 6GHz aligha lesz...

tervezel abszolut csucs vga kal SLI t?

netan meregdraga vizhutest csak disznek?

azert irom mert

30 korul is vannak mar jobb tapok de mint irtam aurum maradhat is

hazak meg 50ert mar tenleg pazarlok is vannak

50 be meg mar most meglehet egy SLI t tamogato lap, ami kesobbi K procihoz is jo pl.

szoval tudni kene igenyed

meg amugy s szobahomersekleten nem segit a brutalis haz..., ahoz legkondi kell a szobaban...

persze ha mindenkepp meregdraga haz kell lehet keresni

2016. febr. 9. 16:36
 2/10 A kérdező kommentje:
sli-t még nem tervezek mert állítólag sok minden nem támogatja és a processzor is még elég jó, a táp meg elég hozzá. csak azért akarok először házat választani mert a mostaniba túl hangos a hűtés és nyáron meleg és van légkondim. de lehet hogy még nem kéne ház csak egy alaplap meg jobb rendszerhűtők. A pascalt azt tuti megveszem ha jó lesz és azért írtam a házra 100 ezret mert nem nagyon értek a gépházakhoz és ennyit tudok rá költeni de akkor ezek szerint elég egy olcsóbb
2016. febr. 9. 17:15
 3/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#2 milyen a tap? nem irtad le...

erted nem? egy abszolut csucs konfigba amire 100ezres hazat sem sajnalnad

kb. 500ezer+ osszerteku konfigod (mikor mar minden fullos benne netan Pascal idejeben eri el ezt az erteket)

rabizod egy alsokategorias tapra (nem tudom milyen mert nem irtad tipusat mint mar kerdeztem)

a Hyper 600 az kimondottan legalja egyaltalan nem ilyen gepbe valo

nem a teljesitmenyevel van gond vagyis az nem erv hogy a gepet elbirja

ilyen kategoriaju gepbe azon kivul hogy premium minosegu minden szempontbol a tap, olyan is van hogy ventilatora nem forog bizonyos terhelesig, sot a tap vetilatorat szabalyozhatod olyan is van

Hyper M tudtommal nem full modu pedig egy meregdraga premium haznal hasznos hogy konyen es normalisan elvezethesd az osszes kabelet (azon kivul mint irtam egy alsokategorias tap, sporolos erosen egy sokkal olcsobb es lightosabb gephez illik)

mivel 30-50ezer korul mar van ilyen full extras premium tap es szinten 40-50ert van full extras premium haz

ezert mindketto kitelik

mostani tapod el is teheted tartalekba vagy dragan arulhatod ha garis

de mint irtam nem tudom a tapod tipusat

teljes pontos tipuskodot irj,

mert ha netan egy full modu aurum akkor hasznalhato ha annyira tetszik stb...

gephazad nem irtad de alapveto lenne egy ilyen konfighoz egy minimalis premjum szintet meguto

vagyis azon kivul hogy alsotapos es keresztguzatos egyeb extra is kellene a hazba

mindjart bemsolok par haz nevet amit boltokban es gyartonal tudsz megnezegetni

aztan tapokat is ami illene gephez foleg majdani Pascal csucs vga hoz

2016. febr. 9. 17:36
 4/10 A kérdező kommentje:
a táp az fsp m 600 de fönt írtam
2016. febr. 9. 17:39
 5/10 A kérdező kommentje:
a ház az cooler master k350
2016. febr. 9. 17:41
 6/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

CORSAIR Obsidian Series 550D

PHANTEKS Enthoo Luxe

COOLERMASTER Cosmos SE

be quiet! SILENT BASE 800

CORSAIR Obsidian Series 750D Airflow Edition

PHANTEKS Enthoo Primo SE

persze mar 50en tul van a legtobb valamennyivel

ipon.hu n nincs is most 100ezerhez kozelitve meg foleg felette (legalabbis aminek ertelme van de minek nincs abbol sincs sok :D )

2016. febr. 9. 17:42
 7/10 A kérdező kommentje:
ja és értem hogy gyenge a táp de most még jól működik majd akkor veszek újat ha szükség lesz rá
2016. febr. 9. 17:43
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget
2016. febr. 9. 17:43
 9/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#4 olyan nincs feltetelezem Hyper M lesz akkor... mert az Aurum oknal CM el jelolik inkabb a modukat

szoval hiaba irtam hogy pontos tipus kodot irj

mivel még a Hyper sem pontos tipuskod... de legalabb sokkal jobban kepben lehet lenni a ipus ismereteben de pontosan csak a tipuskoddal lehet azonositani a tapokat

2016. febr. 9. 17:45
 10/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#5 nem a legjobb, igen venti hasznos bele

#7 "gyenge" ? mi az hogy gyenge?

es nem az a gond vele hogy rosszul mukodik

mivel olyan mint a falrahanyt borso amit irok ezert...

Szia

2016. febr. 9. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!