Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen gépházat vegyek?

Milyen gépházat vegyek?

Figyelt kérdés

Fő szempont a szellőzés és a nagy hely hogy minden beleférjen

Az alaplap egy Asus B85M-G, proci Intel Core i3 4150 de később raknék bele i5 öt, Ram 4 gb (később lesz bele 8 gb) vidi kártya GeForce Gt640 Asus 2 gb (később egy Gtx 660 menne bele) ezért olyan gépház kell amibe elfér minden a jövőben is

Nem vagyok gamer, de tetszik ami egy kicsit világít

Nem vagyok otthon ebben a témában úgyhogy csak a CoolerMaster és ThermalTake házakról hallottam

Az alap gépház ez lenne: Kolink CXA P24 OP

Ezeket néztem ki az alap gépház helyett:

[link]

[link]

[link]

[link]

Melyik a jobb hely és szellőzés szempontjából?

2014. szept. 11. 21:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Ne vedd meg a GT640-et, túl drága ideiglenes megoldásnak, legalább ~20 ezerrel több marad normális kártyára. Addig az IGP-vel is ki lehet húzni. Házból bármelyik megfelel, a GTX660 nem egy orbitális méretű kártya, ránézésre szellőzésre sem tűnnek túl rossznak. Amelyik külsőre leginkább tetszik.
2014. szept. 11. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!