Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ti milyen gyorsan tudtok gépelni?

Ti milyen gyorsan tudtok gépelni?

Figyelt kérdés

[link]

Szabályosan 10 ujjal vakon gépírtok, vagy hogyan?

Másik kérdések:

Mennyire éri meg megtanulni a 10 ujjas vakon gépelést?

És mi a különbség a gépírás és a gyorsírás között?

2016. febr. 9. 00:05
 1/6 anonim ***** válasza:
A gépírás qwerty(z) billentyűzeten történik, a gyorsírás meg papíron ceruzával/tollal.
2016. febr. 9. 00:14
 2/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

biztos lehet gepirassalnis gyors irni

hiszen roviditest itt is hasznalhatsz es kihagyhatsz egy rakat betut ugy hogy ertelmezni tud

mondjuk egy jo gepiro szerintem egy termeszetes beszedet le tud jegyezni vagyis nemnszukseges gyorsiras hozza

foleg mivel ma mar titokban mindent felehet venni hangot... igy persze lehet meg van a magahelye a gyorsirasnak

de nekem csak uri passzionak tunik

kinai gyorsiras lehet jo:P nekik konyu mert eleve "gyorsirasos" az irasuk

2016. febr. 9. 00:42
 3/6 anonim válasza:

Kijelölés, Ctrl+C, Ctrl+V

You are better than 44.26% of all users (position 2523 of 4526 - last 24 hours)

Tök jó vagyok..

2016. febr. 9. 00:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Én nekem 5 próbából a legjobb 97 WPM volt, és teljesen vakon írtam.

Hehh, pedig nem is gyakorlom én ezt....

2016. febr. 9. 06:13
 5/6 anonim ***** válasza:

109-110 WPM megvan magyarul és angolul is, legfeljebb 1-2 hibás szóval. (kb. 550 billentyű leütés)

Vakon gépelek gond nélkül, de sosem 10 ujjal, a kisujjaimat nem használom, a hüvelykujjaimat is ritkán, illetve inkább csak a balt. Így állt rá a kezem a billentyűzetre gyerekkorom óta, ehhez szoktam. Próbáltam 15-16 évesen áttérni szabályos 10 ujjas gépelésre a suli miatt, de nem sikerült. Meg nem is tartom olyan fontosnak, hiszen anélkül is megtanultam gyorsan gépelni. Gyakorlás kérdése, rengeteg, hosszú szöveg gépelésével...

2016. febr. 9. 06:20
 6/6 anonim ***** válasza:

You are better than 66.21% of all users (position 1230 of 3640 - last 24 hours)

de ez tök értelmetlen egymástól teljesen független szavak ._. szerintem teljesen más lenne egy normális összefüggő szöveget írni nem ezt a 10-15 magyar szót amit ismer

2016. febr. 9. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!