A TI Apc szünetmentes tápegységetek akksija meddig bírja áramszünet esetén (írd le azt is, hogy neked mi van rákötve?
Figyelt kérdés
Azt írd le, pontosan milyen típusod van (pl Apc Back UPS Pro 1000), miket üzemeltetsz róla (pl tévé, gép, stb), és hogy ezekkel mennyi ideig bírja.2016. febr. 8. 12:23
1/2 Lajos54 válasza:
Igazából a számítógépekhez használt szünetmentes tápegységeknek a fő funkciója a rövid kimaradások áthidalása. Vélhetően hosszabb áramszünet esetén pedig az a lényeg, hogy el lehessen menteni az éppen aktuális munkát, és szabályosan le lehessen állítani a gépet. Ezeket a célokat gyakorlatilag valamennyi típus tudja. Sőt, léteznek olyanok is, amelyek meghatározott (meghatározható) időn túli áramkimaradás esetén automatikusan le tudják állítani a gépet. Ez olyankor jó, ha éppen nincs valaki a gép előtt az adott pillanatban.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a részletes leírásod :) . Mondjuk én nem feltétlenül számítógépet kötnék rá. Én úgy használnám, hogy laptop lenne rákötve (8 éves gép, akkuja nincs!!!, egy pici 4 csatornás keverő (erősítő nem kellett, meg tudtam oldani anélkül), egy "hifi" (azért van idézőjelbe, mert ezt talán nagy méretű MP3 lejátszónak nevezem, szerintem nincs 10W áramfelvétele), 2 db 100W hangszóró (hiába hangzik összesen 200W-nak, egy kis óvodás AAA elemmel működő szintetizátorára rákötve bírta az elem 10 órán át (80%-os hangerő, ami elég hasznos)).
2016. febr. 8. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!